Film som stärker ditt varumärke

Reklam

När vi hör ordet reklamfilm så tänker många direkt på TV-reklam men idag görs mycket reklam också för andra plattformar och i andra format, vilket ger många möjligheter. Bland annat att skräddarsy innehållet för flera olika målgrupper.

Vårt team har lång erfarenhet av att producera reklam för olika branscher, tjänster och produkter. Vi är vana att arbeta med olika format och budgetnivåer, så oavsett om din reklam ska visas på TV, YouTube eller Sociala medier hjälper vi dig att producera filmer som når fram till målgruppen.

Bland våra kunder finns byråer, andra produktionsbolag, företag och organisationer som behöver hjälp att skapa något som rör på sig och kanske rent av berör. Det tycker vi om när det gör!

Vi tar vi hand om hela produktionen från planering hela vägen till leverans eller så är vi med på en kant eller två och stöttar upp er produktion med någon specifik kompetens.

Kontakta oss och berätta mer om ert behov, så hjälper vi er att skapa det innehåll som bäst når hela vägen fram till era mottagare.

 

Några av våra fantastiska kunder

Viasat
Telenor
Bluestep Bank
Electrolux
HM We Love Horses

Producera reklamfilm?