Behöver du mycket Content?

Prenumerera på video till ett fast pris
Läs mer

Slipp stressen, prenumerera!

Vi älskar att skapa rörligt innehåll och har gång på gång, tillsammans med våra kunder sett vilket fantastiskt resultat en välproducerad film kan ge. Samtidigt har vi alla märkt hur landskapet förändrats och det räcker inte längre med några få filmer per år. Vill du synas och bygga ditt varumärke behöver du löpande skapa en stor mängd rörligt innehåll till alla dina kanaler.

För att lyckas med denna typ av videos krävs dock ett helt annat arbetssätt än de klassiska produktionsprojekten, eftersom filmerna behöver behålla sin kvalitet men samtidigt bli ännu mer tids- och kostnadseffektiva att producera.

Efter mycket input från våra kunder har vi därför tagit fram en prenumerationstjänst på content. Ett snabbt, enkelt och kostnadseffektivt sätt för dig som behöver mycket content till hög kvalitet utan att spränga budgeten. Oavsett om du behöver filmer for sociala medier, internfilmer, intervjuer, animationsfilm, testimonials eller annat, så har vi en prenumeration som passar just dig.

Kom igång!

Fyll i dina kontaktuppgifter eller ring oss direkt på
08-771 44 90 –  så tar vi fram en lösning till dig!

Några av våra fantastiska kunder

Scandic Hotels
Telenor
Electrolux

Så funkar det

Alla varumärken är unika och har olika behov och förutsättningar när det både gäller innehåll och budget. Därför skräddarsyr vi varje prenumeration så att den passar just dig. På så sätt får ditt varumärke precis det som behövs, samtidigt som du inte betalar för något i onödan.

Efter att vi enats om rätt nivå tar vi fram en övergripande produktionsplan för vilken typ av innehåll vi ska producera under året. Produktionsplanen hjälper oss att effektivisera det löpande arbetet för att vi ska kunna hålla ett lågt pris och spara tid för både dig och oss. I samband med detta hjälper vi er även att skapa en tydlig brief så att produktionerna får ett sammanhållet och tydligt utryck enligt er grafiska profil, vilket stärker igenkänning och ert varumärke. Vi tar fram mallar för exempelvis grafik som kan återanvändas i produktionerna, väljer musik och samlar in typsnitt, logotyper och annat innehåll som ska användas.

När grundplaneringen är klar startar den löpande produktionen. Det långsiktiga målet är att vi ska kunna bli så självgående som möjligt för att spara din tid, så att du kan fokusera på annat.

Hör av dig, så tar vi fram en prenumeration som passar dig!

Löpande produktion

1. Förproduktion

Under förproduktionen sätter vi schema för inspelningen och skriver manus och copy efter behov. Här behöver vi ofta er input kring medverkande, locations och input kring innehåll.

2. Produktion

Detta är steget när vi skapar allt innehåll oavsett om din video ska innehålla filmat material eller är baserat på en animation. Vi sköter allt på själva inspelningsdagen men det är alltid en bra idé om någon från er organisation kan vara med och ge input under inspelning, särskilt i början av vårt samarbete.

3. Postproduktion

Det är i postproduktionen som allt kommer samman. Vi börjar alltid med att överföra, logga och säkerhetskopiera allt inspelat material. Sedan klipper vi filmen, lägger på musik, skapar undertexter, ser till att färgerna och ljudet är korrekta och lägger på eventuell grafik enligt era brief.

4. Feedback och Leverans

Nu är det dags för oss att presentera resultatet! Du får en länk till en digital korrekturtjänst där du kan spela upp filmen och ge eventuell feedback direkt, vilket gör feedbackprocessen extremt smidig.

När allt är godkänt får du en länk där du kan ladda ner de färdiga filmerna.

Tidigare produktioner

Vanliga frågor

Varför ska jag prenumerera på videoproduktion?

Det finns många anledningar till att det kan vara en bra idé att prenumerera på rörlig innehållsproduktion. Många varumärken förstår hur viktigt det är att synas och vet att rörligt innehåll presterar mycket bättre än stillbilder och text. Samtidigt tar det mycket tid och kräver både utrustning och kunskap för att producera kvalitativa videos.

Att prenumerera på videoproduktion är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att vara säker på att det alltid finns högkvalitativa filmer att publicera i de egna kanalerna till ett lågt förutsägbart pris.

Hur mycket kostar det?

Vi vet att alla varumärken är unika och att generiska prenumerationer inte passar alla. Därför tar vi fram ett unikt paket som passar just dina ambitioner och budget.
På så sätt får du precis det innehåll som du behöver och betalar inte för något i onödan.

De flesta av våra prenumerationer brukar vara mellan 10.000kr och 40.000kr per månad.

Hör av dig så hittar vi en prenumeration som passar just dig!

Vad ingår i prenumerationen?

Vi tar fram ett unikt paket som passar just dina ambitioner och budget.

Några frågor som är viktiga för oss att förstå är:

  • Hur många filmer behöver du per månad?
  • Vilken längd på filmerna passar dina kanaler
  • Vilken typ av filmer är det du vill göra?

Alla våra filmer levereras med fri obegränsad användningsrätt, så du vet att du kan använda dem i alla kanaler hur länge du vill.

Hör av dig så hittar vi en prenumeration som passar just dig!

Kan jag lägga till något extra en månad?

Självklart! Vi förstår att saker dyker upp och att planer förändras. Bara hör av dig så hittar vi en lösning.

Är det någon bindningstid?

Våra prenumerationer har inte bindningstid och bara två månaders uppsägningstid.

Var är prenumerationen tillgänglig?

Våra contentprenumerationer som kräver inspelning erbjuder vi till kunder i Stockholmsområdet.
Behöver du hjälp med inspelning någon annanstans i världen så kan vi så klart hjälpa dig med det också. Hör av dig, så hittar vi en lösning!

Prenumerationer som inte kräver fysiska inspelningar, exempelvis animationsfilmer eller vid klippning av existerande material eller stock-videos kan tecknas av företag inom hela Sverige.

Vilka är ni?

New Take är ett produktionsbolag många års erfarenhet av att producera alla möjliga typer av filmer. Reklam, företagsfilm, intervjufilm, animerad film och content.
Vi har kontor på Frejgatan i Stockholm men jobbar över hela världen vid behov.

Förutom vårt kärnteam har vi ett stort nätverk av frilansare inom mediaproduktion. På så sätt kan vi hålla nere våra overheadkostnader och samtidigt skräddarsy varje produktion med precis rätt kompetens. När du jobbar med oss får du ett team som kan hjälpa dig skapa alla möjliga produktioner, inte bara content.

Undrar du något annat? Hör av dig så hjälper vi dig hitta ett svar.

Kom igång!

Fyll i dina kontaktuppgifter eller ring oss direkt på
08-771 44 90 –  så tar vi fram en lösning till dig!