Film som stärker ditt varumärke

Företagsfilm

Vill du utveckla eller stärka ditt varumärke, driva försäljning eller attrahera talang?
I dagens digitala värld är film och video ett måste. Att kommunicera med rörligt innehåll når mycket längre och kan beröra och hålla mottagarens uppmärksamhet bättre än det skrivna ordet.

Vårt team har en lång erfarenhet av att producera olika typer av filmer och videos för en stor mängd olika varumärken, branscher och mottagare. Brand-filmer, rekryteringsfilmer, produktvideos, utbildningsfilmer, employer branding videos, eventfilmer, informationsfilmer och instruktionsfilmer är några av de typer av filmer som vi ofta gör. 

Stil, innehåll, längd, och format anpassas alltid efter era behov, brand guidelines, mottagaren och plattformen de ska visas på. På så sätt presterar era filmer alltid på bästa sätt oavsett om de visas på hemsidor, intranät eller sociala medier samtidigt som de stärker varumärket.

Bland våra kunder finns byråer, andra produktionsbolag, företag och organisationer som behöver hjälp att skapa något som rör på sig och kanske rent av berör. Det tycker vi om när våra filmer gör.

Vi tar vi hand om hela produktionen från planering hela vägen till leverans, eller så är vi med på en kant eller två och stöttar upp er produktion med någon specifik kompetens.

Kontakta oss och berätta mer om ert behov, så hjälper vi er att nå fram till mottagaren.

 

Några av våra fantastiska kunder

Scandic Hotels
Telenor
Electrolux

Producera företagsfilm?